bani-pe-net.jpg
Am incercat sa fac bani pe net, am reusit sa fac bani pe net si de ce sa nu le arat si altora cum se procedeaza.
Ok, deci sa le luam banii !!!
"Cand incetezi sa mai faci publicitate pentru a economisi bani, e ca si cand ai opri ceasul pentru a economisi timp."
Henry Ford

Afaceri bani, muncă la domiciliu, idei de petrecere a timpului liber în mod util şi plăcut, oportunităţi obţinere trafic site gratuit, ghid începători afaceri online...

Lockerz

Despre Lockerz

1. Ce este Lockerz ?
Lockerz este un site creat pentru a crea legaturi intre membri, prin intermediul comertului, al continutului de orice tip si al comunitatii. Pe Lockerz poti viziona videoclipuri, poti descoperi noi tipuri de muzica, poti juca jocuri, poti lua legatura cu prietenii tai, si, facand toate acestea, poti fi recompensat.

2) De cand exista Lockerz ?
Lockerz a fost infiintat in luna Martie a anului 2009.

3) Ce este PTZ (Pointz)?
PTZ este un sistem de recompensa, mai exact, punctele cu care esti recompensat atunci cand activezi pe site.

4) Cum pot aduna cat mai multi PTZ?
Pentru a aduna cat mai multi PTZ (sau cat mai multe puncte) trebuie sa te loghezi zilnic pe site (pentru fiecare logare primesti 2 PTZ),trebuie sa raspunzi zilnic la intrebari (pentru fiecare raspuns primesti intre 2-10 PTZ) si trebuie sa inviti cat mai multi prieteni (pentru fiecare prieten primesti 2 PTZ).Dupa ce ia invitat 20 prieteni (si acestia s-au inscris pe site) vei fi un Z-List member (castigand automat un tricou Z-List) si de atunci vei castiga cate 4 PTZ pentru fiecare prieten invitat care se inregistreaza.

5) Ce tipuri de produse pot fi cumparate pe situl Lockerz, folosind PTZ?
Exista diverse tipuri de produse care pot fi achizitionate folosind moneda PTZ.Cateva exemple bazate pe cele 3 categorii din site:
Electronice: fundaluri pentru desktop,Macbook Apple,televizoare LCD,iPod Touch 8/32/64 GB,laptopuri,PSP Go,Consola PS3 120 GB,Consola XboX 360,cupoane Amazon.com/Paypal (50E, 300E, 450E, 50GBP, 300GBP),aparate foto,iPoduri Nano,Ninendo Wii,Apple Shuffle,casti,jocuri originale,stickuri 2GB,carcase iPhone
Branduri cool: Scuter Piagio Fly 150,snowboard-uri Burton (o gramada de modele,exemple aici),,ceasuri G-Shock,farduri si alte chestii pentru infrumusetare,genti Baggu,medialioane argint
Experiente: diferite donatii pentru autism,apa potabila pentru India,etc...

6) Este Lockerz o tzeapa/scam/aiureala/fals?
Lockerz este o companie adevarata, fondata de societatea Liberty Media, una dintre cele mai mari societati de media din Statele Unite. Presedintele acestei asociatii este Kathy Savitt, fost membru al Amazon.com si American Eagle Outfitters.Pentru a vedea premii primite de membri siteului,vizitati forumul siteului LockerzForum.com sau poti vedea pe Youtube sau pagina noastra de Dovezi pentru cele mai importante premii primite.

7) De ce acorda Lockerz premii pentru sume mici de PTZ?
Lockerz doreste sa iti multumeasca pentru implicare inca de la inceput. In plus, scopul este sa ii ajuti sa creeze cea mai tare comunitate de oameni de pe planeta, invitandu-ti toti prietenii si apropriatii.
Si nu numai: Premiile acordate pentru sume mici de PTZ sunt si o modalitate de a vedea care sunt preferintele tale, ceea ce iti place, pentru a face din Lockerz un loc nemaipomenit.

8) Ce inseamna cuvintele "Fresh out" din inventar?
"Fresh out" inseamna ca stocul pentru produsul respectiv este momentan epuizat, deoarece multi membrii au raspuns eficient la cererea de a invita membrii noi in comunitatea Lockerz.com
Nu te speria: stocurile sunt refacute odata la 2 saptamani, deci nu de ce sa-ti faci griji.

9) De ce multi prieteni pe care-i invit nu-si primesc invitatia pe email?
Raspunsul rapid de care multi membrii dau dovada face ca Lockerz sa ajunga cateodata la limita de a trimite invitatii prin email. De aceea este o limita zilnica de maxim 50 invitatii trimise.

10) In ce tari poate trimite Lockerz com produsele?
Incepand din toamna 2009, Lockerz.com va expedia produse in diferite tari.

11) Cand primesc tricoul Z-List?
Tricoul Z-List este primit atunci cand ajungi la status de VIP, invitand 20 de prieteni in comunitatea Lockerz. De-obicei expedierea tricoului dureaza intre 7-10 zile lucratoare.

12) Cate conturi poti detine pe Lockerz ?
Toti membri lockerz.com au dreptul la doar un singur cont pe persoana. Fiecare persoana dintr-o familie poate avea un singur cont creat

13) Vreau sa ma distrez din nou cu jocul de PTZ?
Jocul de PTZ este folosit doar la inceput, cand esti invitat in Lockerz, ca o modalitate de a-ti mari suma de PTZ pe care o ai.

14) Cum face Lockerz bani?
Deoarece inca siteul este in versiune Beta,momentan ei nu fac bani propriu zis,dar in toamna asta, vei putea "cumpara" produse la Lockerz.com. Dar surprizele nu vor inceta sa apara. Noi premii si noi oportunitati de a castiga PTZ vor fi disponibile. Membrii vor putea castiga PTZ de fiecare data cand vor cumpara ceva, cand vor juca/viziona/asculta ceva, cand isi vor invita prietenii si le vor impartasi lucruri noi, sau prin simplul fapt ca sunt prezenti online in comunitate.

15) Cand va fi lansat Lockerz?
Momentan este in stagiul Beta. Lockerz este lansat in segmente. Acum, marketul PTZ este activ, iar celelalte componente vor fi lansate in curand.
Programul complet Lockerz va fi lansat in toamna/iarna 2009.

16) De ce nu ma pot inregistra pe Lockerz?
Pentru a te inregistra pe site si a te bucura de minunatele premii,trebuie sa fii invitat.Daca vrei o invitatie te rog trimite-mi un e-mai la hai.pe.lockerz@gmail.com
Traffic Exchange with 160,000+ members

DreamTemplate - Web Templates

    
        
        
        

Test IQ


    

   
       
       
       

Câştig pe internet


   
Acest site conţine link-uri externe către alte site-uri de pe Internet, baghera.wgz.ro nu îşi asumă răspunderea pentru dreptul de autor, conformitatea, legalitatea, decenţa, sau pentru eventualele pagube provocate calculatorului dumneavoastră de viruşi sau a oricăror alte aspecte legate de conţinutul acestor pagini. Informaţiile din acest site sunt cu caracter informativ, condiţiile de utilizare le găsiţi în fiecare site în parte.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one