bani-pe-net.jpg
Am incercat sa fac bani pe net, am reusit sa fac bani pe net si de ce sa nu le arat si altora cum se procedeaza.
Ok, deci sa le luam banii !!!
"Cand incetezi sa mai faci publicitate pentru a economisi bani, e ca si cand ai opri ceasul pentru a economisi timp."
Henry Ford

Afaceri bani, muncă la domiciliu, idei de petrecere a timpului liber în mod util şi plăcut, oportunităţi obţinere trafic site gratuit, ghid începători afaceri online...

Trafic Garantat

Promovare web site Trafic Garantat
Acesta este un program de link-uri sponsorizate, membri inregistrati in programul nostru sunt platiti sa viziteze web-site-urile inscrise aici. Durata vizitei este de minim 30 de secunde pentru fiecare site, iar vizitele sponsorizate se pot face doar de catre membri inregistrati pe teritoriul Romaniei.

Prin acest serviciu site-ul dumneavoastra va castiga automat atat vizitatori, cat si o pozitie mai buna in motoarele de cautare, posibil si clienti in cazul magazinelor online.

In sectiunea "Publicitate" pregatiti cu grija un link catre site-ul sau sectiunea din site-ul dumneavoastra, pe care doriti sa o faceti cunoscuta (oferte, promotii, lichidari de stoc, anunturi importante, produse sau servicii noi, evenimente etc). Noi vom verifica pagina la care doriti sa faceti reclama, iar daca link-ul indeplineste conditiile de postare veti primi o factura proforma in email. Link-ul dumneavoastra va fi postat de indata ce avem confirmarea platii.
Vizitele persoanelor neinregistrate in programul nostru se contorizeaza dar nu se taxeaza. De aceea numarul total de vizite pe site-ul dumneavoastra va fi in tot deauna mai mare decat numarul de vizite pe care l-ati cumparat.

Esti platit ca sa vizitezi Web-Site-uri si nu numai...

Pe traficgarantat.ro esti platit pentru a vizita pagini web. Procedeul este simplu! Pur si simplu faci un click pe un link catre o pagina web, navighezi cateva secunde pe acea pagina si gata!!! Ai castigat bani! Nu e nimic complicat. Aceasta pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa vizitezi odata pe zi site-urile pe care le punem la dispozitie in sectiunea "Link-uri". Poti castiga si mai multi bani invitandu-ti si prietenii (prin referinta - recomandarea ta) sa faca acelasi lucru. Plata se face prin transfer bancar sau AlertPay. Te platim atunci cand ai adunat in cont minim 30.00 Lei.
Traffic Exchange with 160,000+ members

DreamTemplate - Web Templates

    
        
        
        

Test IQ


    

   
       
       
       

Câştig pe internet


   
Acest site conţine link-uri externe către alte site-uri de pe Internet, baghera.wgz.ro nu îşi asumă răspunderea pentru dreptul de autor, conformitatea, legalitatea, decenţa, sau pentru eventualele pagube provocate calculatorului dumneavoastră de viruşi sau a oricăror alte aspecte legate de conţinutul acestor pagini. Informaţiile din acest site sunt cu caracter informativ, condiţiile de utilizare le găsiţi în fiecare site în parte.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one